25 Şubat 2014 Salı

Soğan Çorbası Ekşi Tarifi 25/02/2014



Özeti: Genellikle et suyu ile, üzerine kızarmış ekmekler ve rendelenmiş peynir koyulup, fırına verilmek suretiyle hazırlanmaktadır. Fırın gerektirmeyen, daha kolay bir versiyonunu da kremayla yapabilirsiniz. Afiyet olsun..


Soğan Çorbası Ekşi MALZEMELER
- 45 gr. tereyağı
- 500 gr. kuru soğan
- 65 gr. taze soğan
- 25 gr. un
- 1,5 lt. et suyu (yoksa bulyon yardımıyla da hazırlayabilirsiniz)
- 2 yumurta sarısı
- Maydanoz, kekik, biberiye, frenk soğanı
- 200 gr. bira
-... tarifin devamını Soğan Çorbası Ekşi Tarifi başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder