20 Şubat 2014 Perşembe

Terbiyeli Balık Çorbası 21/02/2014



Özeti:
Terbiyeli Balık Çorbası MALZEMELER
1 kg. karışık beyaz etli balık 
4 çorba kaşığı margarin 
4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 
3 diş sarımsak 
4 adet patates 
2 çorba kaşığı un 
3 çorba kaşığı zeytinyağı 

Terbiyeli Balık Çorbası HAZIRLANIŞI

Bir tencereye bol miktarda su koyun. Temizleyip yıkadığınız ve küçük parçalar halinde kestiğiniz balıkları bu suda haşlayın. Sonra balık parçalarını bir süzgeçle bu sudan çıkarın... tarifin devamını Terbiyeli Balık Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder