20 Şubat 2014 Perşembe

Dömiglas | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Dömiglas MALZEMELER
5 kilo kemik 
200 gram havuç 
10 kilo su 
100 gram soğan (1 büyük) 
1 kahve fincanı un 
5 adet defne yaprağı 
1/2 bardak domates salçası 
10 adet karabiber (tane) 
1/2 çorba kasığı tuz 

Dömiglas HAZIRLANIŞI

1 Bir tepsiye küçük parçalara doğranmış 5 kilo kemik, gelişi güzel parçalara kesilmiş 2 havuç, 1 soğan ile 10 adet de tane karabiber koyarak, kemikler iyice kızarmış bir hal alıncaya kadar, arada bir çevirmek... tarifin devamını Dömiglas başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder