19 Mart 2014 Çarşamba

Tarator soslu karnabahar kızartması 19/03/2014



Özeti:

Tarator Soslu Karnabahar Kızartması İçin Gerekli Malzemeler

1 adet orta boy karnabahar
1 yumurta
Un, tuz ve su

Tarator sos için;
Tahin,
Limon suyu,
Sarmısak,
Pulbiber, tuz
maydanoz,
ılık su
(Arzuya göre rendelenmiş turp)

Tarator Soslu Karnabahar Kızartmasının Hazırlanışı

Karnabaharı çiçeklerine ayırıyoruz. Haşlama teline yerleştirip çok az haşlıyoruz.(çok haşlamayın yoksa yumurtalı sosa bularken dağılabilir,az diri kalmalı). Karnabaharlar... tarifin devamını Tarator soslu karnabahar kızartması başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder